SÖNDAG

Har precis kommit hem från match, har spelat med 97:orna, det blev 3-3. Nu ska jag göra mig lite fika och sen mysa framför tvn.


PICKNICK

Har precis kommit hem från en mysig picknick vid älven med Emma. Vi fikade bullar och andra godsaker, pratade på och bara myste. Nu ska jag se film, sen sova.♥


28 APRIL

Idag har jag varit i ersmark med Emma och Amanda och sett damernas match. Nu ska jag hjälpa mamma med middan, det blir grillat. Mums.




Längtar tills vi kan börja vara i stugan.♥

TORSDAG

Nu ska jag hoppa in i duschen, och sen blir det att se Big brother. Nu är det bara en dag kvar till helg, känns riktigt skönt!




(Mycket fina bilder.) Måste säga grattis till syster som äntligen har tagit bort sin räls efter 4,5år.


SÅ HÄR SER JAG UT IDAG

T-shirt  - Monki, Jeansshorts - BikBok

 

 


FRIENDS OF FEELING GOOD

Gårkvällen/natten spenderades med mina otroligt fina tjejer, Amanda, Emma och Elin. Till middag serverades grillat, supergott. Under kvällen såg vi film, spelade fotboll, pratade, och skrattade i massor.



FREDAAG!

Dagen har spenderats med Emma, Elin och Amanda. Vi har gjort klart våran svenska redovisning, pratat och fikat i massor. Nu ska jag läsa lite i moppeboken och sen ikväll har vi match, tagga!!


HIGH WAIST


Nya höga jeansshorts från Bikbok, älskar dom!

SÅÅÅ GLAD!!

Var ju på stan idag, och det resulterade i lite shopping. Kom hem med en t-shirt, bikini och ett par jeansshorts rikare.



(fick veta idag att jag kom med i moppekursen nu på lördag, är sååå GLAD!)

LEDIG IDAG!

Vi är lediga både idag och imogron, SKÖNT! Idag ska jag vara med Amanda och Emma x2, vi ska ta bussen ner till stan för lite shopping.


snyggt!

SÖNDAG

idag har jag varit med hanna, alltid lika kul. Vi pratade och lyssnade på musik. Ikväll har vi haft match mot myckle, blev vinst med 5-0. Nu blir det film, sen sova.♥






10E BILDEN: NÅGON DU TYCKER ÄR VÄLDIGT SNÄLL.



9E BILDEN: NÅGON I DIN SLÄKT.


finaste anna♥

CHOKLAD HJÄRTAN


Fick nyss en liten ask med chokladhjärtan av syster, tack. Du är bäst!

BÄSTA

dagen började med att jag spelade match med 97:orna, det blev förlust. Idag har jag varit en snabbis på stan med syster, införskaffade mig ett par nya vita converse, en nya väska, nagelack och smink.


världsbäst

NU SÄGER JAG GODNATT

Har varit på träning ikväll, det var förhoppningsvis sista grusträningen för i år. Nu ska jag gå upp och lägga mig, är hur trött som helst. Hoppas att älsklingen är frisk imorgon så jag kan vara med han.

I LOVE YOU I LOVE YOU I LOVE YOU!

8E BILDEN: EN PERSON SOM DU SAKNAR



SKA JAG BESTÄLLA?

Jag sitter och kikar på kläder nu, speciellt på klänningar till skolavslutningen. Jag har hittat många fina, jag kan inte riktigt bestämma mej om vilken jag gillar mest, men jag ska fundera lite på det och sen blir det kanske att jag beställer någon av dom.


MÅNDAG


Idag har jag varit i skolan, som vanligt då. Nu ska jag ut och gå en prommis med Emma. På återsende.

KONFIRMATION!


PICKNICK

Ikväll har jag och anna cyklat till kajen, vi satt ute på bryggorna och hade en mysig picknick. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det sängen. Imorgon har jag konfirmation klockan 11. Därefter kommer släkten hit och fikar.

7E BILDEN: EN BILD SOM DU ALDRIG LAGT UPP


LÖRDAG

Dagen har spenderats med Anna, vi har legat ute i solen, ätit mjukglass, och pratat. Har precis ätit middag, våfflor, mums! Snart kommer Anna hit.


DÅLIG UPPDATERING

det har varit riktigt usel uppdatering i veckan, men jag har verkligen inte haft någon tid över till det. Jag sitter och ser one tree hill nu, sen måste jag plugga spanska. Fick veta idag att jag inte rymdes i moppekursen, så måste vänta i drygt en månad till innan jag kan ta det..:(:(


RSS 2.0