FÄRGAT HÅRET

Efter skolan idag for jag på stan med emma. Jag hittade ett par jättefina skor. Jag har färgat mitt hår ikväll, vilket behövdes. Dock är jag inte så nöjd, blev mycket mörkare än tänkt. Nu måste jag fortsätta att skriva på min engelska berättelse som ska vara klar imorgon..


28 AUGUSTI

Nu far jag iväg till ersmark för match, ska spela med u19.


GRILLAT

Har varit en snabbis på stan med mamma idag, hittade ett par jättesnygga skor. Snart ska jag hjälpa mamma med maten, det blir grillat med potatisgratäng. Ååå så gott!





FREDAAAG

Dagen började med skola, som vanligt. Efter skolan for jag direkt och jobbade tills efter fyra nån gång. Sen for jag till Byske för match. Vi förlorade med 2-1. Nu blir det mys framför tvn med go`saker och film.




LETTERS TO JULIET

Matchen gick bra, vi vann med 9-0. Nu ska jag duscha och sen göra mig något gott fika och se film. Letters To Juliet, hoppas den är bra.


MATCH

Just nu sitter jag och ser Top Model. Snart drar jag iväg på samling till u-lagets match, ska spela med dom ikväll. Är hur taggad dom helst!



ONSDAG

Har precis ätit middag, grillat mums. Snart har jag träning och efter den kör carro och jag till norvalla och ser damernas match.


Hur fin som helst!

NYA CONVERSE

Fick dom här fina marinblåa conversen av syster som kom hem från Rhodos igår. Tack!♥


BÄST!!




NU SÄGER JAG GODNATT

Dagen/kvällen har spenderats med finaste Emma. Vi har solat, varit på picknick, pratat, badat i älven i spöregn och bastat. Har haft hur roligt som helst. Nu ska jag lägga mig så jag orkar upp till skolan imorgon.. Godnatt!!




DU ÄR BÄST MEN DU VAR BÄTTRE FÖRR

Har spelat match med 97orna idag, blev vinst med 2-1. Ikväll ska jag på bio med Li och vi ska se Jag saknar dig! Har hört att den är jättebra så hoppas det stämmer. Sen följer Li med hem till mig och sover här inatt!♥


SPARA ELLER LÄMNA TILLBAKA?


Vad tycker ni, ska jag spara eller lämna tillbaka kavajen?:)

FREDAAG

Är precis hemkommen från ica, har jobbat 10-15.30 idag. Snart ska jag gå till mormor, ska äta middag med henne ikväll. Sen ikväll vet jag inte vad som händer.


VILL SE!


18 AUGUSTI

Dagen har spenderats tillsammans med Emma på stan. Hittade en kavaj och en mössa. Jag kan inte bestämma mig om jag ska spara eller lämna tillbaka kavajen, den är hur fin som helst men jag är lite osäker på storleken. Har haft min första innebandyträning ikväll efter uppehållet. - roligt.






TRÖTT

Har varit med anna ikväll, vi har sett film och pratat. Nu sitter jag och ser på fotboll. Är hur trött som helst så jag ska snart gå upp och lägga mig. Hoppas på hyfsat väder imorgon för planen är Byske och bada med Elin, Amanda och Emmax2. 


LUNCH MED BÄSTA TJEJERNA

Snart cyklar jag till Emma där det blir att äta lunch med bästa tjejerna. Det blir surströmming, mums!


En outfit för någon dag sedan.
Tröja - Monki, Shorts - Avklippta jeans


People ask me why it's so hard to trust people, and i ask them why is it so hard to keep a promise


15 AUGUSTI

Har precis kommit hem från träningen. Nu ska jag ta mig nått gott att fika sen sätta mig i soffan och se bröllop och jäkelskap, haha det är så bra.


MIN DAG

Idag har jag varit med Emma. Först körde vi till Bergsbyn för att köpa glass men dom hade stängt så då körde vi till Stackrönnan och fikade där istället, hur gott som helst. Nu ska jag hjälpa mamma med middagen sen ikväll har jag träning.




STUGAN

Igår hade vi vår årliga övernattning i stugan med släkten. Vilket innehöll bl.a. grillning, bastu, kortspel och andra små tävlingar. Hur roligt och mysigt som helst! Nu ska jag och mamma fara ut med båten, lutar mot att fara till guldsand och hälsa på hos Ulla och Roger. 






 


JAG ÄLSKAR DIG!

Dagen har spenderats med finaste anna. Vi har tagit lite kort, pratat och sett film. Snart har jag träning och efter den far jag och massa andra ut till bastuhomen där kvällen/natten kommer spenderas, kommer bli hur kul som helst!


DU ÄR VÄRLDENS BÄSTA!

HUMLA




FIIIIINT!!

Ikväll har jag varit med Elin, alltid lika kul. Först cyklade vi till hemmakväll och köpte lite godsaker sen vidare till några som elin känner där vi blev bjudna på lite fika och nu är jag precis hemkommen. Nu ska jag se nån film, sen sovaaa.♥




INGEN TRÄNING

Det blir ingen träning ikväll pga vädret så jag ska vara med emma och emma ikväll iställt. Blir nicee.




(3 fina bilder från dagen, speciellt sista;)

NA NA NAH!

Har precis städat och rensat lite ur lådorna i mitt rum, vilket behövdes. Nu sitter jag och ser Two and a Half Men och väntar på att emma ska komma hit.




MIN KVÄLL




 
Har haft en jättemysig kväll med Elin, Amanda och Emmax2. Först åt vi middag hos Emma, grillat, mums. Sen cyklade vi till Smått & Gott och köpte lite godis sen vidare till Kajen där vi har sett film, pratat och bara haft det jättemysigt i Elins båt. Nu ska jag se film, sen sova.


SÅ HÄR SER JAG UT IKVÄLL

Nu ska jag cykla till emma där kvällen kommer spenderas med några fina vänner. Ha en bra kväll!


Jeans - Gina, Linne - Vila, Kofta - HM


LÖRDAG

Har varit i Luleå med familjen idag, god mat och massa shopping. Nu blir det mys framför tvn med chips och annat gott.



20:10

Har precis cyklat och nu ska jag basta med syster, vilket betyder hårinpackningar, ansiktsmask, skrubb, läsa min nya tidning osv. Underbart!


FREDAAAG

Har jobbat 9-17 idag. Fick ett presentkort på 250kr på O'Learys idag av Peter, tack. Så nu blir det att fara dit och äta godmiddag nån dag:). Ikväll ska jag vara med Anna, det blir kul. Ha en bra kväll!


En före och efter bild från igårkväll när syster slingade mitt hår. Är ganska nöjd, men jag måste nog slinga det en till gång eftersom att färgen inte räckte till allt hår.

BJUDER PÅ NÅGRA BILDER FRÅN GÅRDAGEN NÄR VI VAR I STRÅ!




BASTUHOLMEN

Har haft en jättemysig kväll med Elin och Tua på Bastuholmen. Vi har pratat, badat, bastat och skrattat i massor.



WE HEART IT

Dagen kommer spenderas med några fina vänner. Vi ska till strå och bada, det kommer nog bli jättekul. Hoppas alla får en bra dag!



THE SWITCH

Har jobbat 10-17 idag. Ikväll har jag inte gjort mycket alls, läst tidningar, sett film och städat garderoben. Nu ska jag se film, sen sova.♥


STRÅ

Dagen har spenderats med finaste Emma i strå. Hur roligt som helst har vi haft. Nu ska jag gå och hjälpa mamma med maten. Sen ikväll har jag match och efter den tror jag att det blir kubblir med Emma, Rasmus och David.


MÅNDAG

Sitter och kollar på resor. Jag syster och mamma ska utomlands i vinter. Vi har inte bestämt än vart vi ska åka men det lutar mot Thiland eller kanske Kanarieöarna.





RSS 2.0