FREDAG

Ikväll har Hedmans ätit middag här, grillat blev det, mums. Så ikväll har jag busat med mina söta tremeningar. Jimmy har även fixat våra datorer ikväll så nu funkar dom igen!:d


FYRA BILDER FRÅN DAGEN!

Har precis kommit hem från en dag på klåva, det var hur härlig som helst där. Varmt i vattnet, god mat, och trevligt folk.

NU SÄGER JAG GODNATT!

Har inte gjort mycket alls idag. Läst tidningar, sett film, bakat och städat lite. Hittade ett par gamla svarta jeans som jag klippte av till shorts. Så nu kan jag använda dom och slipper köpa nya. Nu ska jag lägga mig så jag orkar upp och jobba imorgon 7-17. Godatt!!



19 JULI

Har jobbat 10-14 idag, sen körde jag moppe till guldsand och fikade hos ulla och roger. Nu ska jag hoppa in i duschen sen fara ut till stugan.


IDAG ÄR DET ÅTTA ÅR SEDAN CANCERN TOG DIG IFRÅN OSS, VI SAKNAR DIG.


ÄLSKADE PAPPA JAG ÖNSKAR SÅ OTROLIGT MYCKET ATT DU LEVDE MED OSS.
JAG KOMMER ALLTID ATT ÄLSKA DIG♥♥


MÅNDAG

Snart ska jag följa med Lundqvistarna till Bergskär och äta lunch med våra tremeningar från Göteborg.



MIN HELG

det har inte funnits någon tid över till att blogga i helgen, så jag tänkte berätta lite kort vad jag har gjort i helgen.

Fredag: 
jobbade 9-15 sen for jag till boviken och hejjad på när Koh Men spelade. Efter sista matchen for alla till våran stuga där vi hade fest på kvällen. Jag tror vi var ungefär 40st, det var jättekul. Lördag: Körde moppe med anna till boviken och såg några matcher. På kvällen åt vi surströmming i stugan med släkten och rolle. Idag: har jag spelat, jag spelade i Koh Kids. Det gick sådär för oss, vi åkte ut i semi. Den här helgen har varit sjukt rolig.




bilder från helgen!

MIN TORSDAG

Idag på dagen har jag och carro legat på stranden i Boviken. Det var hur härligt som helst där. När jag kom hem for jag ut och sprang sen badade jag i älven med anna, vi bastade också en stund. Nu ska jag lägga mig så jag orkar upp och jobba imorgon. godnatt!


BILDER FRÅN GÅRDAGENS UTFLYKT TILL IKEA!!













UTFLYKT

Idag ska jag, emma och stig på utflykt. Vi har inte bestämt vart vi ska åka än men det lutar mot Ikea eller kanske Arvidsjaur.


5 JULI

Är precis hemkommen från ica, har jobbat 10-15 idag. Snart ska jag gå till mormor och äta middag, sen ska jag vara med finaste anna!♥


ROBYN

Far till stadsfesten med finaste anna nu. Som sagt ska vi se Robyn och förhoppningsvis hinner vi också se Rebecca och Fiona. Det Kommer nog bli hur kul som helst ikväll/natt!♥


FREDAG

Har jobbat 9-17 idag. Nu väntar jag på att mamma ska komma hem, vi ska till guldsand och fira Roger som fyller 70år idag. Senare ikväll ska jag och anna på stadsfesten och se Robyn!:D


MIN TORSDAG

Idag på dagen har jag varit på stadsfesten med elin, amanda, emma och emma. Det var hur roligt som helst. Ikväll har vi varit på bastuholmen, vi har pratat, badat, spelat kort och skrattat i massor. Nu ska jag göra mig lite fika sen se film.








RSS 2.0