MÅNDAG

Idag har jag, Emma och Ante varit hos farmor och hämtat moppen. Ååh vad jag längtar tills jag har tagit mitt moppekort. Nu sitter jag och ser Big brother och väntar på att älsklingslaban ska komma hit.♥


!!


TISDAG

Idag har jag varit med Anna, vi har legat ute i solen nästan hela dan, underbart. Vilket resulterade i att mina (inte fina) fräknar börjat ploppa upp. Nu ligger jag i soffan och tittar på desperate housewives.



HÄR HAR NI MIN OCH EMMAS SHOPPING FRÅN UMEÅ









+ svarta jeans och lite småtjaft.

UMEÅ

Nu är jag hemma efter en superdag i Umeå med Emma. Vi har ätit god mat och shoppat massa fina saker. Visar imorgon vad jag har köpt. Nu ska jag sova, är helt slut efter idag. Godnatt!




FREDAAG!

Just nu sitter jag och ser Big brother. Senare idag tar Emma och jag bussen till Umeå, för att storshoppa. Det finns så himla mycket snyggt som jag vill ha. På återseende.


jag saknar dig mer än någon någonsin kommer att förstå.

Idag på min promenad gick jag förbi pappas grav. Så jag saknar honom, min älskade pappa♥


PÅSKLOV!!!

Nu har vi äntligen fått Påsklov, och det hade inte kunnat komma lägligare. Nu ska jag se Pretty Woman. På återseende.





med denna bild (och bildtext) säger jag gonatt


Hjärtat, jag älskar dig♥

ONSDAG

Har tagit en paus från pluggandet nu, sitter och ser Big brother. Snart ska jag gå och duscha sen blir det väl att fortsätta med pluggandet. Nu är det bara en skoldag kvar och sen har vi en hel veckas härligt lov!





några väldigt gamla sommarbilder!

SNYGGT!!


10 APRIL

Gårkvällen spenderades med mamma, Laban och Stig i isladan. Vi såg Jerry Williams. Musiken var inte den bästa men det var jätteroligt ändå. Har aldrig varit på nån konsert förut. Nu sitter jag och pluggar till so provet. Idag ska jag till Laban.♥

I LOVE YOU!♥


FREDAAG!

Kvällen har spenderats med några härliga tjejer, vi har bastat, pratat, spelat kort, färgat Emmas hår och skrattat i massor.



6E BILDEN: EN BILD PÅ DIG OCH EN VÄN DU INTE VARIT MED PÅ LÄNGE.




VECKANS OUTFIT;)

En sak som jag inte har berättat är att jag har varit på prao i veckan. Jag har varit på Ica. Har haft jätteroligt där. Förhoppningsvis kommer jag kanske få några dagar i sommar med jobb, GREAT!:)


Så här snygg har jag varit;)

5E BILDEN: EN GAMMAL BILD PÅ DIG SJÄLV.





ONSDAG

NU:Ska basta, ha hårinpackning, ansiktsmask och läsa min nya tidning, underbart!♥
SEN:Måste plugga till musik och so provet, inte lika kul!...

STYLISTERNA

Igår var jag på stan med Carro. Det här var lite av det som fick följa med mig hem. Just nu sitter jag och ser sista avsnittet av stylisterna. Idag kommer Laban hit.♥



4E BILDEN: EN BILD PÅ EN KONSTIG TID I DITT LIV.


RSS 2.0