BOVIKEN

Jag och anna har varit i boviken hela dagen idag och solat och badat. Efter stranden körde vi till stugan och åt middag sen for jag på träning. Nu ska jag se film, sen sova.♥



MÅNDAG

Dagen har spenderats med emma i boviken. Vi har solat, badat och spelat lite volleyboll. Ikväll har jag haft träning och varit med carro. Men nu ska jag sova så jag orkar upp och jobba imorgon. godnatt!




MIDSOMMAR

Nyss hemkommen från ica där jag har stått och sålt jordgubbar idag. Ska snart hoppa in i duschen sen kommer elin och hennes familj och hämtar mig, ska följa med dom till lövlund och fira midsommar. Ha en bra midsommar!:D

TORSDAG

Sitter och redigerar bilder nu, jag skulle egentligen jobba men varorna är sena så börjar inte förrän halv 11.  Snart ska jag gå ut och sätta mig i solen och läsa lite ur moppeboken.


NY CYKEL!:D:D


FREDAG

For ner till stan med emma vid 11. Vi satt på staans och pluggade till moppeprovet till halv fyra, sen gick vi en stund på stan. Snart cyklar jag till ica och möter emma sen vidare till kajen där vi ska grilla och bara ha det mysigt.


16 JUNI

Gårkvällen/natten spenderades i Linn´s stuga med massa härliga tjejer. Vi åt god mat, badade, sjöng, satt vid brasan, dansade, tävlingar och mycket mer. Nu ska jag sova, är hur trött som helst, blev inte många timmars sömn inatt.




I´M JUST A SUCKER FOR LOVE


SKOLAVSLUTNING!



7 JUNI

Dom här fina presenter fick jag utav syster som kom hem från Rohodos igår.

SKATEBOARD

Idag på dagen har jag varit med elin, vi har solat på kajen och åkt skateboard. Det var inte så stabilt alltid men så sjukt roligt det var. Kvällen/natten kommer spenderas med några fina tjejer. Nu ska jag cykla och möta elin, vi måste fixa lite saker till ikväll.









LÖRDAG

Har inte gjort mycket alls idag. Läst tidningar, sett film, varit en snabbis på stan med mamma. Nu ska jag hjälpa mamma med middagen, blir grillat, mums. Ikväll ska jag vara med finaste anna.





Indiantält, filt, poncho.. you name it

Poncho från Åhlens - 199:-
Hur mysig och varm som helst, den kommer verkligen komma till användning, älskar den.

1 JUNI | ÅRETS FÖRSTA DOPP


(mycket fin bild)

RSS 2.0